На днешната дата през 1983 г. Ейми Уайнхаус се ражда в

...
На днешната дата през 1983 г. Ейми Уайнхаус се ражда в
Коментари Харесай

Ейми Уайнхаус - талантливата, неразбраната, обичаната...

На днешната дата през 1983 година Ейми Уайнхаус се ражда в Лондон.

Британката се занимава с музика още от 13-годишна, а през 2003 година излиза първия ѝ албум.  Изпълнителката добива известност със характерния си жанр на пеене, който включва соул, фънк, джаз, рок и R&B. Има шест номинации за награди „ Грами “  и печели пет, правейки нов връх за най-вече извоювани награди „ Грами “ от жена в една нощ. 

Ейми оказва въздействие върху повишаването на известността на дамите соло изпълнителки и съживява английската музика.

► 

► 

 Ейми Уайнхаус Getty

Отличителният жанр на Уайнхаус се е трансформирал в муза за фешън дизайнери като Карл Лагерфелд. Тя и някогашният ѝ брачен партньор Блейк Фийлдър - Сивил имат проблеми със закона, което способства за неговия престой в пандиза.

През 2008 година Ейми се сблъсква и със здравословни проблеми, които заплашват освен кариерата, само че и живота ѝ. Проблемите на певицата с опиатите и алкохола, също по този начин и самоунищожителното ѝ държание, се превъръщат в постоянна тематика за таблоидите от 2007 година до нейната гибел.

 Ейми Уайнхаус Getty

На 23 юли 2011 година Ейми е открита мъртва в жилището си в Лондон. След аутопсията не са дадени аргументи за гибелта, само че съгласно резултатите от направените токсикологични проби в кръвта на певицата няма следи от опиати, а от алкохол.

Бащата на Ейми — Мич Уайнхаус, искрено споделя, че щерка му към момента е имала проблеми с алкохола и не е успявала да управлява пристрастеността си към него след няколкоседмично самоограничение.

Днес искаме да ви напомним някои от най-запомнящите се цитати на певицата.
 Вдъхновяващите думи на Ейми Уайнхаус  Вдъхновяващите думи на Ейми Уайнхаус  Вдъхновяващите думи на Ейми Уайнхаус  Вдъхновяващите думи на Ейми Уайнхаус
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР